سه‌شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱
یوم‌الله ۲۲دی در صفحات پرافتخار تاریخ ثبت شد

حوزه/ رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم با حضور خود به دخالت اجنبی پایان دادند، گفت: یوم‌الله ۲۲‌دی در صفحات پرافتخار تاریخ کشور ثبت شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود در صحن علنی امروز (سه‌شنبه ۲۳ دی‌ماه) مجلس، گفت: لازم و وظیفه خود می‌دانیم که از حضور ده‌ها میلیونی ملت عزیز ایران که روز گذشته در سراسر کشور حضور پیدا کردند تقدیر و تشکر کنم. بی تردید تاریخ کشور، یوم الله ۲۲ دی را به عنوان یک روز تاریخی در صفحات پر افتخار خود ثبت خواهد کرد و این روز به یاد ماندنی باقی خواهد ماند؛ روزی که مردم ایران با هدایت الهی، علی‌رغم انتقادات به حقی که داشتند، هوشمندانه و مسئولانه وارد صحنه شدند و با این حضور خود مهر باطلی بر دخالت دست اجنبی‌ها زدند و به جنگ تروریستی و اقدامات کریه آن‌ها خاتمه دادند. وظیفه داریم از تمام مردم تقدیر و تشکر ویژه کنیم.

وی ادامه داد: ۲۲ دی ماه، به عنوان یک روز باشکوه به لطف خدا و همت مردم عزیز ما رقم خورد و این توفیقی برای همه ما است که بدانیم چنین ملت شجاع، آگاه، بصیر و در میدانی داریم و ما در مقابل این حضور شجاعانه و آگاهانه مردم سر تعظیم فرود می‌آوریم. همانگونه که روز گذشته در سخنرانی مراسم ۲۲ دی اشاره کردم، برای حل مشکلات اقتصادی و مطالبات به حق معیشتی مردم عزیز، تمام توان و ظرفیت خود را شبانه روزی به کار می‌گیریم. امیدوارم همه ما در برابر این ملت بزرگ، شهدا و خانواده آن عزیزان در دنیا و آخرت رو سفید باشیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha